BBQ met onze vrijwilligers

27 augustus 2023


Geen vereniging zonder vrijwilligers en gelukkig kunnen wij op een groeiend aantal vrijwilligers rekenen, die ieder op hun eigen manier een steentje bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van de club.

Een grote groep heeft het
grasmaaien voor zijn rekening genomen en we bedanken Jack Hufschmied, Taeke van den Akker, Rolf Schulte, Guido Frijns, David Kühn, René van Zoeren, Axel Schmitter, Joachim Werthen, Peter Miessen, Pascal Lencer, Marcel Beaumart, Raymond Frijns, Ralf Schiffers en Norman Noteborn voor hun inzet gedurende het seizoen!

Tijdens het
toernooi hebben Pascal en Ilona Lencer, Francine Kerkmann, Karolina Sady, Piet Horbach, Astrid Brock, Gavin Fowdur, Ralf Schiffers, Frank Rombach, Ralf Schiffers, Guido en Inge Frijns, Henk Creemers en Norman Noteborn hun beste beentje voorgezet, achter de bar of in de keuken.

Natuurlijk wilden we deze mensen bedanken voor hun engagement en dat hebben we met een spetterende grill-party gedaan op zaterdag 26 augustus. Het spreekt voor zich dat ook andere leden en introducés van harte welkom waren en met ongeveer 25 personen is het een héél mooi feest geworden!

Met dit aantal vrijwilligers komen we als club natuurlijk een heel eind, maar we kunnen vanzelfsprekend altijd extra hulp gebruiken, al was het maar dat we elkaar eens kunnen afwisselen en niet altijd dezelfde mensen de klus klaren.

Eén bereik hebben we nog niet onder controle en dat zijn de
bloemperken op de club. Daarvoor zoeken we nog mensen, die daar af en toe een uurtje in willen steken en het werk bestaat voornamelijk uit het snoeien van struiken en onkruid wieden. Denk even aan het rozenperk op weg naar de kantine..... Kun of wil je daarin iets betekenen? Meld je even bij het bestuur, dan bespreken we dat even samen. 

Nieuwscategorieën