Tennissen in de winter

10 september 2023


Het bedrijf Event Serve is dit seizoen het bedrijf dat de wintertrainingen bij TC Mixed Vaals voor haar rekening neemt en clubtrainer Peter Snippe geeft de trainingen.

De tarieven: je schrijft je in en betaalt voor 6 maanden training. Binnen deze 6 maanden worden 17 lessen gegeven. Het bedrag voor de lessen is dus het bedrag voor 17 lessen.

Alle lessen starten in de week van 23 oktober 2023 en lopen door t/m 31 maart 2024. De lesduur bedraagt 60 minuten en indien een groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd en kosten evenredig aangepast. De exacte weekdag (in het weekend wordt er niet getraind) wordt nog bepaald als alle mensen zich hebben aangemeld, waarbij zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de deelnemers.

Er wordt getraind in de hal van Simpelveld of in de hal van Dentgenbach/Kerkrade (ook dat is afhankelijk van de inschrijvingen). Training vóór 18:00 uur is iets goedkoper dan na 18:00 uur en dat heeft ermee te maken dat de halhuur in de avonduren duurder is.

TC Mixed wil de jeugd graag stimuleren en neemt 25% van het reguliere tarief voor haar rekening, vooropgesteld je bent lid van de vereniging. Niet-leden betalen het reguliere bedrag. De korting is overigens al in onderstaande prijzen verrekend.

Als je interesse hebt, geef je dat even door aan de club via [email protected] en wij geven je dan omgaand de details hoe je het verder kunt afhandelen, want de uiteindelijke boeking van de lessen gaat rechtstreeks via Event Serve.

Nadat je je ingeschreven hebt bij Event Serve, betaal je via iDeal of SOFORTbanking als je het bedrag in één keer wilt overmaken. Wil je liever per maand betalen? Dan bestaat de mogelijkheid met een automatische incasso voor de maanden oktober t/m maart te betalen en dat kun je bij de aanmelding aangeven.

De tarieven voor het winterseizoen 2023/2024:


 

 

Nieuwscategorieën