Troje Vaals Gravel Open

02 augustus 2023


Van 24 t/m 30 juli hebben we het jaarlijkse toernooi - het TROJE Vaals Gravel Open - gespeeld. En dat was als vanouds weer super gezellig en goed georganiseerd door Pascal Lencer, die dit jaar ondersteund werd door met name Karolina Sady, Piet Horbach en Norman Noteborn.

Het weer zat helaas niet echt mee en 1 dag hebben we enkele wedstrijden in de hal in Vaals en Simpelveld moeten spelen, maar de rest van de wedstrijden hebben we op onze banen kunnen spelen, met wind, zon en lichte motregen. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Met 60 deelnemers is het aantal inschrijvingen behoorlijk gestegen ten opzicht van vorig jaar en dat onderstreept dat we nog steeds op de goede weg zijn met ons unieke concept: mooie en leuke wedstrijden, gecombineerd met een perfecte catering. Niet alleen braadworsten, maar ook gegrilde groenten en zelfs een ontbijt met verse gebakken broodjes ei stonden dit jaar op het menu en werd zeer gewaardeerd door de deelnemers.

Gelukkig stond de organisatie er dit jaar niet alleen voor en hebben meerdere leden hun steentje bijgedragen in de kantine of de keuken. Hartelijk bedankt Ralf Schiffers, Astrid Brock, David Kühn, Henk Creemers, Inge en Guido Frijns, Gavin Fowdur, Ilona Lencer en Francine Kerkmanns!

Op vrijdag hadden we onze traditionele toernooi-feestavond, opgeluisterd door onze huis-DJ Jorn en de Nachtegaal van Vaals, het Gertsche. Dit jaar met een tombola en zeer mooie prijzen, gedoneerd door onze plaatselijke ondernemers Marga de Goede-Leenders schoenenmode, Angelique Schoenen, Pure by Mischa, Downtown, RTV Geelen, de Wilhelminatoren, Slijterij Gouders, Restaurant de Imperator uit Gulpen, en onze sponsors Stef Shoes, Husmann Optiek, Power Area Lemiers-Vaals, Perfect Fit, Cooldesignitems for home and living, Lencer Fysiotherapie, Ivo's Sportchop en Grieks Restaurant Troje, en last but not least: drie tennistassen van onze groundsman Henny, waarvoor onze hartelijke dank!

En samen met onze Topsponsor Sixsens hadden we voor de winnaar nog een ludieke actie in petto: de winnaar van de hoogste categorie enkelspel mannen krijgt voortaan een badjas van Sixsens, in navolging van de green jackets, die golfers krijgen bij het winnen van de Masters.

De uitslagen van het toernooi kunnen jullie bekijken op onze website onder <Toernooi> of via deze link: winnaars toernooi

Foto's van het toernooi staan  op de website in ons nieuwe fotoalbum, maar kun je ook bekijken met volgende link: foto's toernooi

Nieuwscategorieën