Tennis

Ook dit jaar hebben we weer een leuke actie voor nieuwe jeugdleden.

Zou het echter financieel even niet meezitten, informeer dan eens bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Actie: Kies een club, wij betalen... Jeugdfonds Sport & Cultuur vreest dat de toename van armoede ten koste gaat van sport en cultuur voor kinderen. Financiƫle problemen dreigen bij steeds meer gezinnen. We begrijpen dat mensen de hand op de knip moeten houden. Met financiƫle hulp kunnen we echter voorkomen dat kinderen niet meer deelnemen aan sport en cultuur.

Daarom lanceert het Jeugdfonds Sport & Cultuur de campagne Kies een club. Belangrijk om u als ouder te laten weten dat het Jeugdfonds kan helpen zodat uw kind lid kan blijven (of worden) van onze club. Sport en cultuur verrijkt het leven van elk kind. Bij een club maken kinderen nieuwe vrienden, leren ze rekening te houden met elkaar, krijgen en vergroten ze hun zelfvertrouwen en vergeten ze even hun zorgen. Dat gunnen we alle kinderen.

Kunt u het lidmaatschap of de contributie niet (meer) betalen? Vraag dan hulp aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg. Ga naar www.kieseenclub.nl en dien meteen uw aanvraag in zodat uw kind lid kan blijven of worden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg, per e-mail via [email protected] of telefonisch via 06 50 90 45 04.

Flyer Schooltennis 2024.pdf