Trainer

Even voorstellen: onze trainer Peter Snippe


Peter is geen onbekende in de tenniswereld en speelt als sinds zijn 6e jaar tennis. Begonnen bij TC Volvo Born waar hij tot zijn 14e jaar de jeugdopleiding heeft doorlopen en onder andere les kreeg van oud handbalinternational Sylvio van Gool en daarna Arnie Foster, die ooit verantwoordelijk was voor de complete topselectie tennis van Noorwegen. 

Vanaf zijn 14e heeft hij voor meerdere clubs competitie gespeeld, waaronder Panta Rhei, Ready en Kimbria in Maastricht, TC van Horne in Weert, TC Born en Ativu, dat destijds Hoofdklasse speelde. In Weert speelde hij Overgangsklasse A en Hoofdklasse Gemengd. Daar speelde hij regelmatig tegen voormalige Nederlandse kampioenen en jongens, die voor Nederland in het Davis Cup team gespeeld hebben. Daar heeft hij uiteraard heel veel ervaringen opgedaan, die hij nu als trainer benut.

Peter is in het bezit van een KNLTB A en B licentie, zodat hij zowel met recreatieve, maar ook met prestatieve groepen  aan de slag kan.

De trainingen worden gegeven onder de paraplu van het bedrijf Event Serve, dat zich richt op tennis- en padeltrainingen, maar die ook tennis- en padelreizen in Ibiza verzorgen. Peter is binnen dit bedrijf verantwoordelijk voor alle tennis-gerelateerde zaken en daarmee de directe aanspreekpartner voor onze vereniging.

Event Serve verzorgt op dit moment (stand januari 2023) trainingen in Geuldal, Margraten, Bunde, Vaals, Simpelveld, Wijlre en Gulpen. Peter geeft voorlopig zelf les in Vaals en is bereikbaar via [email protected] of 06-44070055.