Trainers

Even voorstellen: onze trainers Peter Snippe en Gert Robben.

De trainingen worden gegeven onder de paraplu van het bedrijf Event Serve, dat zich richt op tennis- en padeltrainingen, maar die ook tennis- en padelreizen in Ibiza verzorgen. Peter Snippe is binnen dit bedrijf verantwoordelijk voor alle tennis-gerelateerde zaken en daarmee de directe aanspreekpartner voor onze vereniging.

Peter is geen onbekende in de tenniswereld en speelt als sinds zijn 6e jaar tennis. Begonnen bij TC Volvo Born waar hij tot zijn 14e jaar de jeugdopleiding heeft doorlopen en onder andere les kreeg van oud handbalinternational Sylvio van Gool en daarna Arnie Foster, die ooit verantwoordelijk was voor de complete topselectie tennis van Noorwegen. 

Vanaf zijn 14e heeft hij voor meerdere clubs competitie gespeeld, waaronder Panta Rhei, Ready en Kimbria in Maastricht, TC van Horne in Weert, TC Born en Ativu, dat destijds Hoofdklasse speelde. In Weert speelde hij Overgangsklasse A en Hoofdklasse Gemengd. Daar speelde hij regelmatig tegen voormalige Nederlandse kampioenen en jongens, die voor Nederland in het Davis Cup team gespeeld hebben. Daar heeft hij uiteraard heel veel ervaringen opgedaan, die hij nu als trainer benut.

Peter is in het bezit van een KNLTB A en B licentie, zodat hij zowel met recreatieve, maar ook met prestatieve groepen  aan de slag kan.

Peter geeft op donderdag les in Vaals en is bereikbaar via [email protected] of 06-44070055.

Op dinsdag wordt Peter ondersteund door Gert Robben, net als Peter een "oude rot" in het vak. Hiermee beschikt TC Mixed over een heel ervaren trainersteam, die u snel met veel plezier aan het tennissen krijgt!

Event Serve verzorgt trainingen in Geuldal, Margraten, Bunde, Vaals, Simpelveld, Wijlre, Munstergeleen, Voerendaal, Wittem en Gulpen.