Tarieven

Event Serve is dit zomerseizoen het vertrouwde gezicht voor de tennistrainingen bijTC Mixed Vaals, die door de clubtrainer Peter Snippe verzorgd worden.

De tarieven: je schrijft je in en betaalt voor 6 maanden training. Binnen deze 6 maanden worden 17 lessen gegeven (bij regen wordt verschoven en gedurende de zomervakantie wordt 6 weken geen les gegeven). Het bedrag voor de lessen is dus het bedrag voor 17 lessen.

Alle lessen starten in de week van 10 april en lopen door t/m 15 oktober 2023. De lesduur bedraagt 60 minuten en indien een groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd en kosten evenredig aangepast. De exacte dag wordt nog bepaald als alle mensen zich hebben aangemeld, waarbij zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de deelnemers.

Als je interesse hebt, geef je dat even door aan de club via [email protected] en wij geven je dan omgaand de details hoe je het verder kunt afhandelen, want de uiteindelijke boeking van de lessen gaat rechtstreeks via Event Serve.

Nadat je je ingeschreven hebt bij Event Serve, betaal je via iDeal als je het bedrag in één keer wilt overmaken. Wil je liever per maand betalen? Dan bestaat de mogelijkheid met een automatische incasso voor de maanden april t/m september te betalen en dat kun je bij de aanmelding aangeven.

Wil je het nog sneller leren? Dan bestaat uiteraard de mogelijkheid privétraining of duo-training te nemen en ook themalessen zijn een optie (bijvoorbeeld 1 uur les in het netspel). Inschrijven kan overigens ook per groep of per team. Laat ons de wensen weten en we gaan het regelen!

De kosten voor groepslessen zijn afhankelijk van de leeftijd:

Kids blauw  (4 - 6 jaar)
Groepsgrootte: 6 jeugdleden
Kosten: € 150 eenmalig of € 25 per maand*

Kids rood/oranje  (7 - 10 jaar)
Groepsgrootte: 5 jeugdleden
Kosten: € 174 eenmalig of € 29 per maand*

Kids groen  (11 - 12 jaar)
Groepsgrootte: 4 jeugdleden
Kosten: € 216 eenmalig of € 36 per maand*

Junioren  (13 - 17 jaar)
Groepsgrootte: 4 jeugdleden
Kosten: € 216 eenmalig of € 36 per maand*

Studenten  (17 - 23  jaar)
Groepsgrootte: 4 leden
Kosten: € 239,70 eenmalig of € 39,95 per maand*

Senioren (vanaf 24 jaar)
Groepsgrootte: 4 leden
Kosten: € 239,70 eenmalig of € 39,95 per maand*

* De vermelde prijzen zijn de prijzen per persoon voor 17 lesuren, verdeeld over 6 maanden.